Al onze producten werken met Apple HomeKitVeilig betalen met iDealSnelle verzending, binnen 24 uur verzonden
mobile navigation toggleMenu
Kies categorieclose
Inloggenclose

Heb je al een account bij ons? Log hieronder in om producten aan je verlanglijst toe te voegen.

Wachtwoord vergeten?

Nieuw in ons assortiment: De Osram HomeKit-lampen serie!

Nieuw in ons assortiment: De Osram HomeKit-lampen serie!

We konden er niet op wachten, maar vanaf nu verkrijgbaar in ons assortiment: de retro HomeKit lampen van het merk Osram.

“Your Apple device becomes a multimedia light switch.” Zo luidt de slogan van Osram over de serie HomeKit-lampen. Osram heeft met de Smart+ HomeKit filament lampen een prachtige serie stoere, robuuste slimme LED lampen op de markt gebracht. Afgelopen jaar kwam Osram met de kleurloze variant, nu is echter ook de goudkleurige versie beschikbaar.

De verschillende retro smart lampen

Osram Classic Filament Lamp E27 Smart Dimbaar Goud
Osram Classic Filament Lamp E27 Smart Dimbaar Helder
Osram Edison Filament Lamp E27 Smart Dimbaar Goud
Osram Edison Filament Lamp E27 Smart Dimbaar Helder
Osram Globe Filament Lamp E27 Smart Dimbaar Goud
Osram Globe Filament Lamp E27 Smart Dimbaar Helder

Klik op een lamp als je het product wil bekijken.

De Osram Filament lampen komen in drie varianten; de Edison, Classic, en de Globe. De Edison is hier natuurlijk duidelijk een knipoog naar de uitvinder van de eerste gloeilamp. De kleine “punt” aan de bovenzijde van de Edison refereert naar hoe de eerste gloeilamp er in 1879 uitzag. De Classic heeft een standaard bolvorm zoals we dat gewend zijn van de gloeilamp. Als laatste is de Globe de grootste van de drie. Deze grote bol komt prachtig tot zijn recht in bijvoorbeeld een grote open lamp. De gehele serie is verkrijgbaar in transparant of goudkleurig glas.

Geen hub of bridge nodig

Deze filament serie valt onder de Smart+ lijn van Osram. De ondersteuning voor HomeKit via Bluetooth maakt deze lampen zonder twijfel slim. Ze zijn zonder bridge, rechtstreeks met HomeKit te koppelen. Via HomeKit zijn de lampen aan en uit te schakelen en zijn ze dimbaar. Met maximaal 650 lumen komt er voldoende licht van de lamp af om een ruimte prettig te verlichten. De transparante variant is met 2700 Kelvin warm wit, de goudkleurige variant is met 2500 Kelvin nog iets warmer.

  Works with HomeKit     19-06-2019 21:03

Heb je een vraag over een product? Mail ons op info@workswithhomekit.nl