Al onze producten werken met Apple HomeKitVeilig betalen met iDealSnelle verzending, binnen 24 uur verzonden
mobile navigation toggleMenu
Kies categorieclose
Inloggenclose

Heb je al een account bij ons? Log hieronder in om producten aan je verlanglijst toe te voegen.

Wachtwoord vergeten?

Retourneren

Het kan wel eens voor komen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Zorg dat het product wat geretourneerd moet worden in ongebruikte staat is, geen krasjes of andere schade bevat en compleet is inclusief de originele verpakking. Om producten te retourneren kun je contact met ons opnemen via het online retourformulier.

Indien het product en/of de verpakking meer beschadigd is dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en houdt er rekening mee dat je hem bij een retour goed verpakt.

Wanneer een product retour terug gekomen is bij ons storten wij het orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de retour melding terug.

Heb je vragen over het retourneren? Wij beantwoorden ze graag via retour@workswithhomekit.nl.

Retouradres:
Robert Kochstraat 12
7555 AN Hengelo

Uiteraard heb je ook de mogelijkheid het product op eigen gelegenheid en zonder aanmelding naar ons te retourneren. Hiervoor kan je gebruik maken van het herroepingsformulier die je hieronder kunt downloaden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terug storten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

 Herroepingsformulier (pdf)

Heb je een vraag over een product? Mail ons op info@workswithhomekit.nl