Al onze producten werken met Apple HomeKitVeilig betalen met iDealSnelle verzending, binnen 24 uur verzonden
mobile navigation toggleMenu
Kies categorieclose
Inloggenclose

Heb je al een account bij ons? Log hieronder in om producten aan je verlanglijst toe te voegen.

Wachtwoord vergeten?

Over ons

Wij van workswithhomekit.nl zijn een gedreven, enthousiast en gemotiveerd team. Onze naam is alles omvattend: Works With Homekit. Al onze producten werken met Apple Homekit. Wij durven onszelf specialisten in HomeKit te noemen, wat is ontstaan vanuit een passie voor domotica.

Vanaf het moment dat Apple HomeKit aankondigde, zijn wij pioniers geweest op dit gebied. Vooraan staan met de techniek en mee gaan met de nieuwste ontwikkelingen. HomeKit kan voor iedereen een prachtige uitbreiding zijn van het wooncomfort. Maar wij begrijpen als geen ander dat deze techniek soms best ingewikkeld kan zijn.

Vanuit dit oogpunt zijn wij gestart met workswithhomekit.nl. Wij willen deze techniek voor iedereen beschikbaar maken. Laagdrempelig en eenvoudig in gebruik. Dat is ons doel. Wij zijn al jaren bezig met HomeKit en de HomeKit producten, maar wij willen graag dat dit voor iedereen bereikbaar is.

Om de techniek voor iedereen binnen handbereik te houden, hebben we een aantal vuistregels.

  1. Ondersteunen. We ondersteunen u graag op afstand met het instellen van al uw HomeKit producten. We begrijpen dat het erg prettig is om ondersteuning te krijgen als u er even niet meer uit komt. We zijn tenslotte experts op HomeKit gebied.
  2. HomeKit geschikt. Alle producten op onze webshop zijn geschikt voor HomeKit. Maar dan ook echt alle producten. Heeft u een HUB of Bridge nodig? Dan staat dit duidelijk vermeld bij de producten. Wij hebben alle informatie al voor u uitgezocht, zodat u zorgeloos kunt winkelen.
  3. Klantvriendelijk. Snelle levering en alle informatie beschikbaar stellen. Op deze manier kunt u eenvoudig en snel aan de slag met onze prodcuten en HomeKit. Heeft u vragen? We staan altijd voor u klaar via onze contactpagina en we doen er alles aan om u zo snel mogelijk op weg te helpen.
  4. Transparant. We zijn altijd transparant en duidelijk over onze producten, technische informatie, prijzen en verzendkosten. Alle informatie is beschikbaar op onze website. Daarnaast hier kunt u voor vragen altijd bij ons terecht via onze contactpagina.

We zijn constant bezig met het uitbreiden en perfectioneren van ons assortiment. Ontwikkelingen volgen we op de voet en we proberen altijd de nieuwste en beste producten voor u beschikbaar te stellen op onze website. We staat natuurlijk altijd open voor suggesties van u! Zou u graag producten in ons assortiment zien die we op dit moment nog niet aanbieden? Laat het ons weten!

Wij hopen dat u net zoveel plezier heeft van onze producten als wijzelf. Tot ziens op workswithhomekit.nl

Heb je een vraag over een product? Mail ons op info@workswithhomekit.nl