Al onze producten werken met Apple HomeKitVeilig betalen met iDealSnelle verzending, binnen 24 uur verzonden
mobile navigation toggleMenu
Kies categorieclose
Inloggenclose

Heb je al een account bij ons? Log hieronder in om producten aan je verlanglijst toe te voegen.

Wachtwoord vergeten?

Aqara voegt nu al nieuwe europese producten toe aan App

Aqara voegt nu al nieuwe europese producten toe aan App

Op de achtergrond is Aqara druk bezig met het testen van een aantal opkomende nieuwe producten. Momenteel zijn er zelfs al een aantal nieuwe producten toegevoegd aan de Aqara app.

Even geleden schreven we er al over; de nieuwe M2 HomeKit HUB en de nieuwe T1 sensoren. Met een aantal leuke features zoals Zigbee 3.0, dual band Wi-Fi en de ondersteuning voor 100 apparaten. Wanneer de nieuwe HUB en de sensoren op de markt gaan komen, is helaas nog niets over bekend gemaakt. Vandaag lijkt de release echter een stapje dichterbij te komen. Aqara heeft namelijk de nieuwe M2 HomeKit HUB en de nieuwe T1 sensoren toegevoegd aan haar Aqara App.

Aqara Europese Smart Plug

Eén van de meest gebruikte smart home producten is toch wel de slimme stekker. Eenvoudig alle apparaten met een stekker geschikt maken voor HomeKit. Aqara had voorheen alleen een Chinese variant in haar productlijn. Naast de nieuwe M2 HUB en de T1 sensoren heeft Aqara ook een Europese variant toegevoegd van de welbekende slimme stekker. Deze fraai gevormde slimme stekker zal naar verluid meteen beschikken over HomeKit ondersteuning.

Plafondlampen

Ook hebben drie nieuwe plafondlampen hun weg gevonden naar de Aqara App. Ook deze lampen hebben we al eerder genoemd en zijn reeds aangekondigd. Deze drie plafondlampen zijn nu ook te selecteren in de Aqara app, wat suggereert dat de producten zeer binnenkort op de markt gaan verschijnen.

  Works with HomeKit     21-10-2019 21:03

Heb je een vraag over een product? Mail ons op info@workswithhomekit.nl