Al onze producten werken met Apple HomeKitVeilig betalen met iDealSnelle verzending, binnen 24 uur verzonden
mobile navigation toggleMenu
Kies categorieclose
Inloggenclose

Heb je al een account bij ons? Log hieronder in om producten aan je verlanglijst toe te voegen.

Wachtwoord vergeten?
Homekeyboard_arrow_rightMerken keyboard_arrow_rightKoogeek
listFilters
Sorteren opkeyboard_arrow_down
Filtersclose
refreshReset filters
Toepassen

Koogeek

Koogeek is een merk wat niet mag ontbreken in een Smart Home. Alle Koogeek producten zijn zonder HUB rechtstreeks in HomeKit te integreren, dat is wat deze producten zo uniek maakt.Waarom Koogeek producten kopen?

Koogeek is uniek door hun HUB-loze ontwerp. Al onze Koogeek producten werken rechtstreeks op uw Wi-Fi netwerk, of via Bluetooth. Door gebruikt te maken van deze draadloze technieken, is een HUB niet nodig. Hierdoor is Koogeek laagdrempelig in gebruik, en eenvoudig uit te breiden.

Wat is het voordeel van geen HUB?

Doordat je voor de producten van Koogeek geeb HUB nodig hebt, kun je als beginnende HomeKit gebruiker makkelijk instappen. Zonder HUB beperk je de eerste aanschafkosten tot een minimum, maar lever je niet in op gebruikersvriendelijkheid of kwaliteit.

Wat voor producten biedt Koogeek?

Koogeek heeft een breed assortiment aan HomeKit geschikte producten. Momenteel kun je op onze webshop bijvoorbeeld white&color LED lampen, LED strips, deursensoren, en slimme stopcontacten. Daarnaast is Koogeek constant haar assortiment aan het verbreden.

Is Koogeek eenvoudig in te stellen?

Ja, Koogeek is super simpel om in te stellen. Ze hebben hun eigen app die je in de iOS app store kunt downloaden. In de app wijst alles voor zich. Ook kan dit gewoon via de Home app van Apple zelf. Uiteraard helpen wij ook op het moment dat je vragen hebt.

Kan ik Koogeek producten ook gebruiken met Siri?

Jazeker! Alle producten op onze webshop zijn geschikt voor HomeKit. Als producten geschikt zijn voor HomeKit, zijn ze ook met Siri aan te sturen. Heb je een Koogeek white&color LED? Dan kun je deze bijvoorbeeld van kleur veranderen door tegen Siri te zeggen “Zet de woonkamer lamp op oranje”. Vooral handig als het Nederlandse elftal moet voetballen.

Kan Koogeek ook buiten worden gebruikt?

In principe zijn alle Koogeek producten voor binnenshuis ontworpen. Echter kun je bijvoorbeeld de LED lamp in een waterdicht buitenarmatuur plaatsen. Kijk hiervoor goed in de gebruikershandleiding van het armatuur of die geschikt is voor een gewone lamp. Voor de stopcontacten en sensoren geldt dat deze alleen voor binnenshuis zijn.

Kunnen we in de toekomst nog meer producten van Koogeek verwachten?

Ook wij hebben geen glazen bol, maar Koogeek is momenteel druk bezig om haar assortiment uit te breiden. We zien een stijgende trend van nieuwe producten. Wij staan altijd vooraan als het op nieuwe producten aankomt, en dit is met Koogeek niet anders. Heb je een verzoek? Laat het ons weten!


Heb je een vraag over een product? Mail ons op info@workswithhomekit.nl